O nama

Stomatološka ordinacija Dr.Kaknjo

O nama

Stomatološka ordinacija "Dr.Kaknjo" je osnovana u aprilu 2005.godine u Zenici,2007.godine ordinacija je potpuno modernizirana,tako da sada posjedujemo najsavremeniju opremu,te smo u mogućnosti obavljati i najsloženije stomatološke zahvate.Svi instrumenti i boreri su potpuno sterilizirani u autoklavu B class po evropskim standardima te upakovani u posebna individualna sterilna pakovanja za svakog pacijenta.Svi zahvati su upotpunosti bezbolni jer za anesteziju koristimo 4% artikain(anestetik posljednje generacije)sa nisko traumatskim karpul iglama koje su duplo tanje od najtanje klasične igle.Izvodimo i tzv interligamentarnu anesteziju koja je naročito pogodna kod upalnih stanja,te kod pacijenata koji imaju visoku toleranciju za anestetike,tako da ne postoje pacijenti kod kojih ne možemo izvesti upotpunosti bezbolan zahvat.

 

Stomatološka ordinacija Dr.Kaknjo nudi usluge iz područja moderne stomatologije. U meniju se nalaze pojedinačne usluge. Možete pogledati orginalne fotografije svih usluga i kratka pojašnjenja. U našoj ordinaciji koristimo materijale svjetskih priznatih firmi 3M ESPE, IVOCLAR VIVADENT, Ultradent, Dentsplay..

 

Radimo sve vrste protetskih radova koji su prisutni na svjetskom tržištu(veeners,luminers,bezmetalna keramika,flexi proteze i sl).Protetske radove radimo sa eminentnim zubotehničkim laboratorijem Saradent iz Sarajeva.

 

Naš timimage

Dr.Muhamed Kaknjo

Dr.Muhamed Kaknjo zavrsio Stomatoloski fakultet u Sarajevu 2003.Od 2005. uposlenik i vlasnik stomatoloske ordinacije dr.Kaknjo. Zavrsio specijalizaciju iz oblasti Oralne hirurgije. U svrhu trajne edukacije zavrsio tecajeve iz estetske stomatologije i implanro-protetike.Certificiran od firme osstem za ugradnju njihovih implantata. Clan sekcije za oralnu hirurgiju federacije BiH. Te pasivni sudionik Sekcije oralnih hirurga Srbije.

image

Arnela Omeragić

Rođena u Zenici 20.09.1985 godine.Završila srednju medicinsku školu u Zenici 2004 godine.

Obavlja posao stomatološke medicinske sestre od 2005 godine.

image

Armina Dedić

Rođena 15.3.1995 godine u Zenici.Završila srednju medicinsku školu u Zenici 2013 godine na smjeru zubni tehničar.

Posao stomatološke sestre obavlja od 2015 godine.

image

Dr. Sanela Šarić-Ormanović

Rođena 11.3.1982 godine u Zenici.Završila stomatološki fakultet u Sarajevu 2010 godine.

Posao doktora stomatologije obavlja od 2011 godine.