O nama

Stomatološka ordinacija Dr.Kaknjo

O nama

Stomatološka ordinacija "Dr.Kaknjo" je osnovana u aprilu 2005.godine u Zenici,2007.godine ordinacija je potpuno modernizirana,tako da sada posjedujemo najsavremeniju opremu,te smo u mogućnosti obavljati i najsloženije stomatološke zahvate.Svi instrumenti i boreri su potpuno sterilizirani u autoklavu B class po evropskim standardima te upakovani u posebna individualna sterilna pakovanja za svakog pacijenta.Svi zahvati su upotpunosti bezbolni jer za anesteziju koristimo 4% artikain(anestetik posljednje generacije)sa nisko traumatskim karpul iglama koje su duplo tanje od najtanje klasične igle.Izvodimo i tzv interligamentarnu anesteziju koja je naročito pogodna kod upalnih stanja,te kod pacijenata koji imaju visoku toleranciju za anestetike,tako da ne postoje pacijenti kod kojih ne možemo izvesti upotpunosti bezbolan zahvat.

 

Stomatološka ordinacija Dr.Kaknjo nudi usluge iz područja moderne stomatologije. U meniju se nalaze pojedinačne usluge. Možete pogledati orginalne fotografije svih usluga i kratka pojašnjenja. U našoj ordinaciji koristimo materijale svjetskih priznatih firmi 3M ESPE, IVOCLAR VIVADENT, Ultradent, Dentsplay..

 

Radimo sve vrste protetskih radova koji su prisutni na svjetskom tržištu(veeners,luminers,bezmetalna keramika,flexi proteze i sl).Protetske radove radimo sa eminentnim zubotehničkim laboratorijem Saradent iz Sarajeva.

 

Naš timimage

Dr.Muhamed Kaknjo

Muhamed Kaknjo, doktor stomatologije, specijalista oralne hirurgije, implantolog.

image

Arnela Omeragić

Arnela Omeragić, glavna sestra.

image

Larisa Jarić

Larisa Jarić, stomatološka sestra.

image

Dr. Sanela Šarić-Ormanović

Sanela Šarić-Ormanović, doktor stomatologije, estetska i restorativna stomatologija.

image

Benjamin Tokalić

Benjamin Tokalić, doktor stomatologije, endodoncija i implanto-protetika.

image

Maida Čelebić

Maida Čelebić, stomatološka sestra